Wie zijn wij?

COMEBACK CARO  is Fabrikant,octrooi- en patenthouder van het systeem.Onze fabriek staat in Alba 'Italië'. Ons  hoofdkantoor is gevestigd aan de Andy Warholstraat 1 te Almere. COMEBACK CARO is verantwoordelijk voor de Fabricage distributie, export en leveringen binnen Europa.

Sistema GoPren België hoofkantoor en tevens de distributeur voor België , gevestigd aan de Molsekiezel 115 te Lommel.   Sistema GoPren België is verantwoordelijk voor de verkoop en technische ondersteuning van het Belgische dealer netwerk.

Stability4Cars is ons verkoopkantoor , training en opleidingscentrum te Waddinxveen .  Stability4Cars is verantwoordelijk voor de verkoop en technische ondersteuning van dealers en montagepartners in Nederland.

 

https://www.sistema-gopren.com/wp-content/uploads/2015/06/about-us-500x400.jpg

HET SYSTEEM : Sistema Gopren is een stabiliteits systeem ter verbetering van de wegligging van elk type auto. Dé oplossing voor caravanners ; campers, bestelwagens ; taxi's en mensen welke beroepsmatig met aanhanger rijden of regelmatig met 'zware' belading.

GESCHIEDENIS : De start van Sistema Gopren in Nederland was begin jaren 90 ‘Comeback Caro BV’. Comeback Caro heeft Sistema Gopren in 1993 gelokaliseerd op een plaatselijke Automotive beurs in Italië. Na de introductie in Nederland in 1994 was Sistema Gopren in een 7 tal jaren uitgegroeid tot een succesformule met maar liefst 2000 dealers in Europa.

BEEINDIGING : Medio 2001 werd Sistema Gopren verkocht aan een investeerder. Deze investeerder heeft echter in de opvolgende jaren noch tijd, noch moeite in Sistema Gopren gestoken waardoor het binnen enkele jaren grotendeels van de markt verdween.

HERSTART : Na jaren van onderhandelingen is Sistema Gopren in 2012 weer onder de vleugels van de oude eigenaar terecht gekomen. En heeft hij de fabriek in Alba 'Italië '  eind 2014 opnieuw opgestart . 

DEALERS :  Inmiddels '01-2018' wordt Sistema Gopren in Nederland gemonteerd door meer dan 250 gerenomeerde Dealers. Ook in Landen als Italië , Hongarije en België maakt het product in rap tempo zijn opkomst.

 

 

 

Like & Deel ons: