Wie zijn wij?

SISTEMA GOPREN EUROPE  is Fabrikant,octrooi- en patenthouder van het systeem.Onze fabriek staat in Alba 'Italië'. 

SISTEMA GOPREN EUROPE is verantwoordelijk voor de Fabricage distributie, export en leveringen binnen Europa.

HET SYSTEEM : Sistema Gopren is een stabiliteits systeem ter verbetering van de wegligging van elk type auto. Dé oplossing voor caravanners ; campers, bestelwagens ; taxi's en mensen welke beroepsmatig met aanhanger rijden of regelmatig met 'zware' belading.

GESCHIEDENIS : De start van Sistema Gopren in Nederland was begin jaren 90 ‘Comeback Caro BV’. Comeback Caro heeft Sistema Gopren in 1993 gelokaliseerd op een plaatselijke Automotive beurs in Italië. Na de introductie in Nederland in 1994 was Sistema Gopren in een 7 tal jaren uitgegroeid tot een succesformule met maar liefst 2000 dealers in Europa.

BEEINDIGING : Medio 2001 werd Sistema Gopren verkocht aan een investeerder. Deze investeerder heeft echter in de opvolgende jaren noch tijd, noch moeite in Sistema Gopren gestoken waardoor het binnen enkele jaren grotendeels van de markt verdween.

HERSTART : Na jaren van onderhandelingen is Sistema Gopren in 2012 weer onder de vleugels van de oude eigenaar terecht gekomen. En heeft hij de fabriek in Alba 'Italië '  eind 2014 opnieuw opgestart . 

 

 

 

 

Like & Deel ons: